Szőcs-Trekovanyic Szabolcs vagyok, 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Kezdetekben a saját vállalkozásunk révén kezdtem el tanulni az online hirdetés rejtelmeit, többnyire a Google Ads alkalmázását. Úgy gondoltam és gondolom most is, hogy egy magyarországi kis és közép vállalkozás lehetősége nagyban függ attól, hogy mennyire használja ki az online marketing lehetőségeit. Azóta ügyfél oldalon és ügynökségi oldalon is több éves tapasztalatra tettem szert, magyarországi és nemzetközi márkák kampányain dolgozva.

Korábban több mint 10 évet töltöttem telekommunikációs területen, a UPC-nél, ahol webshop-al, online ügyfélszolgáltattal kapcsolatos fejlesztésekben vehettem részt. Üzleti oldal után az MTT Média reklámügynökségnél SEM kampánymenedzsereként és később Digitális szolgáltatások üzletág vezetőjeként tevékenykedtem. Folyamatosan tartottam Adwords és Facebook témákban kezdő, alapozó tréningeket, úgy a Google Groundon, mint a vállalaton belüli sales képzéseken. Aktív szerkesztőként részt vettem az Adwordsblog.hu létrehozásáben, működésében is.

Ügynökségi munkám mellett, több évig, marketingesként dolgoztam egy befektetési társaságnál, ahol különböző befektetési termékeket (állampapírokat, befektetési jegyeket) forgalmaztunk. Itt az online és offline marketing tevékenységért is feleltem.

Jelenleg Google Partnerként, a Jabjab online marketing ügynökség ppc kampánymenedzsere és a REGIO JÁTÉK online marketing menedzsereként is tevékenykedem. Google Ads, Display and Video 360, Facebook és Instagram kampányok tervezésével, optimalizálásával foglalkozom. Aktívan részt veszek külömböző e-mail kampányokban, és teljes online marketing stratégia tervezésben is. Több esetben készítettem kisebb WordPress weboldalakat, de komplexebb pl. magazin-, e-learning oldal létrehozását is végeztük fejlesztő kollégámmal.

Szőcs-T. Szabolcs profilkép

Szőcs-T. Szabolcs

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, akkor bármelyik közösségi oldalon megteheted, vagy küldd el az üzeneted az űrlapon keresztül!