Szolgáltatások

A mai digitális korban elengedhetetlen a hatékony online jelenlét a sikerhez. A teljes körű performance marketing szolgáltatásokkal segítünk elérni üzleti célokat, növelni a konverziókat és maximalizálni a bevételt.

Szakértőként, széleskörű tapasztalattal rendelkezünk – az esetlegesen bevont kollégáimmal együtt – a különböző online marketing platformokon, beleértve a Google Ads-t, Facebookot, Microsoft Ads-t, Criteo-t és Display & Video 360-at is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a kampányok auditálásától a stratégiák kidolgozásán át a kampányok lebonyolításáig és a tanácsadásig.

Online kampány audit

- ha NEM tudod, hogy Te vagy az ügynökséged jól kezeli-e a kampányaidat. Online kampányok elemzése (Goodle Ads, Facebook, Microsoft Ads, Criteo, Display and Video 360, stb.).

Online jelenlét audit

- ha elégedetlen vagy az aktuális állapottal. Online jelenléted elemzése, és javaslat annak hatékonyabbá tételéhez, illetve kérésre megoldjuk a problémákat.

Performance marketing kampányok

- ha tudod mit szeretnél, de kell valaki, aki helyetted megcsinálja. Online kampányok lebonyolítása (Goodle Ads, Facebook, Microsoft Ads, stb.).

Performance marketing stratégia

- ha szeretnél a következő szintre lépni, erősítve az online jelenléted. Marketing tervet készül, amiben a rövid és közép távú stratégiád teljesülhet.

Performance marketing tanácsadás

- ha van aki az alapokkal tisztában van, de kellene egy tapasztalt szakember aki egy kicsit támogatni tudja a területet, esetleg részfeladatokat elvégez.

Kérj ingyenes konzultációt még ma, és tudj meg többet arról, hogyan segíthetünk a céljaid elérésében!

Segítünk:

  • Növelni konverziós arányt: Hatékony online kampányokkal több vásárlót érhetünk el és növelhetjük a bevételét.
  • Maximalizálni a bevételt: A megfelelő stratégiával a befektetett marketingköltség megtérül.
  • Elérni a célokat: A célokhoz igazított marketing és kampány stratégia.
  • Versenyelőnyt: A hatékony online marketing kiemel a versenytársak közül.

Az online marketing eredményeid nem legyenek a véletlen műve!